Има и по лачени нови модели на лада,я вижте за какво става въпрос:http://www.petrol-head.com/2008/04/lada-unveils-th.html
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересни снимки & коментари
Collapse
X
-
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
поздрав за търтиI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Ахахаха
"God Hello? Anyone?"
Еее не, тоя фейсбук ми пооправи настроението в този ужасен гаден гаден ден.
Пффф насълзиха ми се очите от смях...хахаLast edited by Geri_ms; d.m.y г., 10:17.
Comment
-
Като сме започнали с колажи на тема ФиейбукНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениекато сме тръгнали за правопис да показваме:166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеАма те и джантите са нов модел колкото и самата кола...
Ето откъде идват:
.............
......
...
.
Колата на 50 години, а джантите на 30...
Общо взето за около 800 лв може да се направи реплика на червеното чудо от снимката...
Сега като даде това сравнение с Ланчията, се замислих едно, ами ако Италиянците пуснат в производство Интегралето отново в същия си вид, т.е. да вземат малко пазарен замисъл от Руснаците никак няма да е зле156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Comment